• Tina Trucker is verliefd op…….

 • Tina Trucker is verliefd op…….

 • TINA TRUCKER – CAMIONERO

  Tina Trucker is verliefd op………….


  Tina Trucker is verliefd, heeft vlinders in haar buik en is op zoek naar een hele leuke trucker, dat is de tekst waar het in haar nieuwe single over gaat!

  “Camionero” het spaanse woord voor Truckchauffeur, is te titel van deze zomerse single waarvan de clip is opgenomen in het zonnige Benidorm!
  Naast de Nederlandse taal, is Spaans de lievelingstaal van Tina Trucker, vandaar heeft Tina dan ook weer een Nederlands lied geschreven met een Spaans tintje.

  Het nummer heeft deze keer een heel andere sound dan we van haar gewend zijn!
  “Ik ben een echte country freak, zegt Tina maar dit nummer vind ik wel heerlijk om te doen, het zou wel eens, één van mijn favorieten kunnen worden”!

  Tina draagt haar atiestennaam "Tina Trucker" alweer ruim 35 jaar!
  Vanwege haar jubileumjaar heeft ze op 10 december 2017, tijdens haar succesvolle artiestenfanreis in het mooie Sauerland, haar
  3-delige album "Queen of the Road" uitgebracht.  
  Op de album, die bestaat uit 50 tracks, staan enkele nieuwe nummers, haar hits van vroeger en ook het nummer "Camionero" is te vinden op deze album.

  De productie, het arrangement en de muziek was in handen van Laurens van Wessel en de tekst is weer geschreven door Tina Trucker zelf. De single is uitgebracht onder het label van On Road Music Productions.