• Muziek overzicht

 • Queen of the Road

  TINA TRUCKER – QUEEN OF THE ROAD
  3-Delig album, 50 nummers
  Release date: December 10th 2017
  Label: On Road Music Productions

  De nieuwe album van Tina Trucker met de titel “Queen of the Road”, werd in het bijzijn van vele collega artiesten en een garde aan fans, op 10 december 2017 tijdens haar Artiesten Fanreis in Sauerland gepresenteerd. Met een vol geboekt hotel, volledig afgehuurd door On Road Music, werd het een 5-daagse happening!

   

  iTunes

 • Geef het op, Laat het los

  TINA TRUCKER – GEEF HET OP, LAAT HET LOS
  TINA TRUCKER – TURN IT UP, TURN IT LOOSE
  Release date: Februari 15th 2020
  Label: On Road Productions

  Tina Trucker komt met 2 delige nieuwe single! Het 1e nummer is de Nederlandse versie en het 2e nummer is de Engelstalige versie.
  Deze keer heeft Tina niet gekozen voor een truckersnummer, wel blijft ze in haar geliefde countrystijl. De clip heeft ze opgenomen samen met enkele van haar dierbaren, zoals haar kleinkinderen en haar paarden. De tekst is weer geschreven door Tina zelf en de productie en het arrangement komen uit handen van Laurens van Wessel.

  iTunes

 • Ik zoek collega's

  TINA TRUCKER – IK ZOEK COLLEGA’S
  Release date: September 15th 2018
  Label: On Road Productions

  Op dit moment komen we 4000 truckchauffeurs te kort en eind 2018 gaan er 8800 truckers met pensioen. Het wordt een probleem voor de economie als we ruim 12.000 truckchauffeurs te kort gaan komen.
  In het jaar 2000 schreef het dagblad Trouw, al het volgende stuk in de krant: “Zangeres Tina Trucker, de vrouwelijke tegenhanger van Henk Wijngaard, is ongetwijfeld Nederlands bekendste vrouwelijke vrachtwagenchauffeur. Als het aan minister Netelenbos ligt, krijgt zij er binnenkort een flink aantal collega’s bij”.
  Nu in 2018 is het te kort aan truckchauffeurs nog groter geworden, vandaar dat Tina Trucker zingend op zoek gaat naar collega’s, die net als Tina, enthousiast zijn over dit vak. 

  Ben jij zo’n kilometervreter, man of vrouw het maakt niet uit. Wil jij ook een leuke job? Meld je dan aan en kom maar op!!

   

  iTunes

 • Camionero

  TINA TRUCKER – CAMIONERO
  Release date: Mei 2018
  Label: On Road Productions

  Tina Trucker is verliefd, heeft vlinders in haar buik en is op zoek naar een hele leuke trucker, dat is de tekst waar het in haar single over gaat!
  “Camionero” het spaanse woord voor Truckchauffeur, is te titel van deze zomerse single waarvan de clip recent is opgenomen in het zonnige Benidorm!
  Naast de Nederlandse taal, is Spaans de lievelingstaal van Tina Trucker, vandaar heeft Tina dan ook een Nederlands lied geschreven met een Spaans tintje.
  Het nummer heeft deze keer een heel andere sound dan we van haar gewend zijn!

  “Ik ben een echte country freak, zegt Tina maar dit nummer vind ik wel heerlijk om te doen, het zou wel eens, één van mijn favorieten kunnen worden”!

  Tina draagt haar artiestennaam "Tina Trucker" alweer ruim 35 jaar!
  Vanwege haar jubileumjaar heeft ze op 10 december 2017 tijdens haar succesvolle artiestenreis in het mooie Sauerland, haar 3-delige album “Queen of the Road” uitgebracht.
  Op de album, die bestaat uit 50 tracks, staan enkele nieuwe nummers, haar hits van vroeger en ook het nummer"Camionero" is te vinden op deze album, 

   

  iTunes

 • Ik ben niet eenzaam

  TINA TRUCKER – IK BEN NIET EENZAAM
  Release date: Maart 26th 2018

  Even weg van de snelweg...!
  Het repertoire van Tina Trucker bestaat uit truckersongs maar af en toe vindt ze het ook leuk om een lied te schrijven, wat niets met een truck te maken heeft.
  “Ik ben niet eenzaam” een gezellig, dansbaar en feestelijk levenslied, is afkomstig van haar 3-delige jubileum album “Queen of the Road” die Tina afgelopen december, samen met On Road Music tijdens haar uitverkochte Artiesten-Fanreis in Sauerland, uitbracht.Het album wordt aangeboden in een prachtige box, een must voor de liefhebbers van pure truckersongs.

  “Ik ben niet eenzaam”, een nummer met een optimistische boodschap. Zoals men weet is “eenzaamheid” een zeer actueel thema momenteel maar, al heb je niemand om je heen na een stuk gelopen relatie, kun je met een positieve instelling, ook weer nieuwe interessante en spannende wegen inslaan!

  Tina Trucker is zelf verantwoordelijk voor de tekst en Laurens van Wessel zorgde weer voor de muziek.

  iTunes

 • TruckersTic

  TINA TRUCKER & HESSEL WIJKSTRA – TRUCKERSTIC
  Release date: Augustus 01th 2017
  Label: On Road Music Productions

  De “Tic” van Tina Trucker & Hessel Wijkstra
  In 2016 scoren Tina Trucker en Hessel Wijkstra met het in drie talen uitgebrachte liedje “Truckdrivers”. Het werd volop gewaardeerd in het land en was een ongekend succes. Dit succes was voor vele fans aanleiding te vragen naar een vervolg hierop!

  iTunes

 • Drive a little safe

  TINA TRUCKER – DRIVE A LITTLE SAFE
  Release date: April 27th 2017
  Label: On Road Music Productions

  Ik ben een meisje van de baan…!!
  Als Tina van huis weggaat zegt haar man: “je weet dat ik om je geef, dus drive a little safe”!! Dat geeft haar weer inspiratie voor het schrijven van een nieuwe single.

  iTunes

 • Wat moeten we doen?

  TINA TRUCKER – WAT MOETEN WE DOEN
  Release date: September 09th 2016
  Label: On Road Music Productions

  Tina vraagt zich af wat we moeten doen…..!

  Tina vindt het ontzettend erg wat er allemaal gebeurt met de Truckers en de migranten, het gaat haar aan het hart!

  iTunes

 • Lady of the road

  TINA TRUCKER – LADY OF THE ROAD
  Release date: Juli 22th 2016

  Tina schrijft nummer voor vrachtwagenchauffeuses...!
  De single bestaat uit twee tracks met als eerste “Lady of the Road” en voor de vrouwelijke chauffeuses is de gehele tekst van het nummer aangepast naar het meervoud met de titel “Lady Truckers”.

  iTunes

 • Truckdrivers

  TINA TRUCKER & HESSEL WIJKSTRA – TRUCKDRIVERS
  Release date: Februari 29th 2016

  Maxi duet single in 3 talen, Nederlands , Duits en Engels

  Tina Trucker & Hessel Wijstra hebben samen een maxi duet single opgenomen.

  iTunes

 • Truck Drivin' Girl

  TINA TRUCKER – TRUCK DRIVIN' GIRL
  Release date: Juli 26th 2015

  Tina Trucker komt met nieuwe single en haar eigen “Tina Trucker Snack” in de vorm van een autoband.
  Tina introduceert tegelijkertijd met haar nieuwe single, de “Tina Trucker Snack”, een nieuwe snack van o.a. kip en bacon en in de vorm van een autoband, wat ze ook in de tekst van haar nieuwe single terug laat komen.

  iTunes