• Drive a little safe

 • Drive a litlle safe

  TINA TRUCKER – DRIVE A LITTLE SAFE

  Ik ben een meisje van de baan…!!

  In 1982 scoorde Tina Trucker haar eerste grote hit “M’n good old ducky”! Er volgde nog vele successen w.o. Lady Trucker is mijn naam, Hoe zal het thuis gaan, Oh knappe trucker, BL-80-HB, King off the Road, Welke jongeman, Ware liefde kan niet stuk, Hou 'm tussen de lijntjes, enz.

  Toen haar dochtertje Sarella geboren werd, besloot Tina even te stoppen met de muziek om alle dagen bij haar dochtertje te kunnen zijn.
  Sinds haar comeback timmert ze weer veel aan de weg

  Als Tina van huis weggaat zegt haar man: “je weet dat ik om je geef, dus drive a little safe”!! Dat geeft haar weer inspiratie voor het schrijven van een nieuwe single.

  Tevens is Tina druk bezig in de studio met het maken van haar album, die ze dit jaar wil uitbrengen vanwege dat ze 35 jaar de naam Tina Trucker draagt! Ook een duet kunnen we dit jaar weer verwachten.
  Al met al wordt 2017 een druk jaar voor Tina want ze heeft nog veel meer in petto.

  Drive a little safe is weer geschreven door Tina zelf, de productie, het arrangement en de muziek is weer in handen van Laurens van Wessel. De single is opgenomen in Studio 69 en wordt uitgebracht onder het label van On Road Music.